Heb jij een [provincienaam] [plaatsnaam] vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke [provincienaam] vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

[provincienaam] vaatwasser past niet

Als je al een [provincienaam] [gemeentenaam] bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site beland. Wij bieden namelijk de oplossing om een [provincienaam] [plaatsnaam] zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de [plaatsnaam] [gemeentenaam] en andere [gemeentenaam]s ontwikkeld.

[plaatsnaam] met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de [provincienaam] [plaatsnaam] voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de [plaatsnaam] van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een [provincienaam] [plaatsnaam] [gemeentenaam] interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.