STOVES SDW60 vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een STOVES SDW60 vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke STOVES vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

STOVES vaatwasser past niet

Als je al een STOVES Inbouw vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een STOVES SDW60 zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de STOVES SDW60 en andere STOVESs ontwikkeld.

SDW60 met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de STOVES SDW60 voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de SDW60 van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een STOVES SDW60 interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor SDW60
STOVES geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
SDW60 IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen