Smeg ST322 vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Smeg ST322 vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Smeg vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Smeg vaatwasser past niet

Als je al een Smeg 60cm vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Smeg ST322 zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Smeg ST322 en andere Smegs ontwikkeld.

ST322 met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Smeg ST322 voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de ST322 van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Smeg ST322 interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor ST322
Smeg geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
ST322 IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen