Schneider SCLT042A0N vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Schneider SCLT042A0N vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Schneider vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Schneider vaatwasser past niet

Als je al een Schneider Volledig integreerbare vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Schneider SCLT042A0N zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Schneider SCLT042A0N en andere Schneiders ontwikkeld.

SCLT042A0N met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Schneider SCLT042A0N voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de SCLT042A0N van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Schneider SCLT042A0N interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor SCLT042A0N
Schneider geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
SCLT042A0N IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen