Ook jouw vaatwasser past in een IKEA keuken!

Je hebt een vaatwasser gekocht en deze past niet in een IKEA keuken?

Je hebt een vaatwasser gekocht en deze blijkt niet in een IKEA keuken te passen. Of je wilt graag een Siemens, Bosch of ander merk afwasmachine in een IKEA keuken plaatsen maar de IKEA medewerker zegt dat dit niet kan. Je wordt dan min of meer gedwongen om een IKEA afwasmachine aan te schaffen. Een andere optie is om een stuk van je keukenfront af te zagen. Hiermee verpest je gelijk de mooie uitstraling van je nieuwe keuken. Nog een andere optie is om de vaatwasser lager te plaatsen en een gat in de plint te zagen. Ook dit is lelijk en meestal niet mogelijk. Als laatste optie kun je een XXL vaatwasser kopen, hier betaal je alleen wel “het dubbele” voor en je krijgt een kwalitatief mindere machine ten opzichte van een normale vaatwasser.

Gelukkig hebben wij de oplossing voor al deze problemen.

usp Jouw vaatwasser “Ikea geschikt”

usp Geruisloos eindresultaat

usp 2000+ gebruikers wereldwijd

usp Geen verzendkosten in NL

usp De laagste prijs

usp Gratis retourneren

usp Gegarandeerd resultaat


Lees hier hoe de adapt-r is ontstaan >

 

Ieder merk vaatwasser past met ons glijsysteem in een Ikea keuken.

De adapt-r is een glijsysteem welke de “overlengte” van het keukenfront opvangt door het op en neer te verschuiven. Door een verschil in draaipunt kan het keukenfront voor de vaatwasserdeur langs schuiven. Dit principe wordt al jarenlang toegepast op koelkasten. Wij hebben dit principe vergroot en verstevigd zodat dit geschikt is voor alle vaatwassers.

Wij verzekeren je: gegarandeerd resultaat! 

Als je een volledig geïntegreerde vaatwasser hebt, dan kun je hier met de adapt-r gegarandeerd een IKEA front op plaatsen. Wij zijn overtuigd van de adapt-r. Daarom garanderen we onze klanten wereldwijd;

“Als de adapt-r niet werkt op jouw vaatwasser, dan zorgen wij persoonlijk voor een oplossing!”

Het is onze passie om je te helpen bij jouw (vaatwasser) probleem. Als je een volledig geïntegreerde vaatwasser hebt dan kun je deze gegarandeerd met de adapt-r in jouw IKEA keuken plaatsen. De adapt-r is er in 3 soorten, hierdoor is de adapt-r voor ALLE merken geschikt bekijk hier welke adapt-r voor jou geschikt is.

Voordelen adapt-r?

  • Gegarandeerd jouw favoriete vaatwasser in jouw Ikea keuken
  • Geen onderbreking in het lijnenspel van de keuken
  • Toepasbaar op Bruynzeel- en alle andere keukens
  • Toepasbaar op alle volledig geïntegreerde vaatwasmachines
  • 2 jaar volledige garantie
  • Uitgebreide installatie hulp
  • Complete oplossing vanaf €79,99 (incl. verzendkosten binnen Nederland)

 

Bestel de adapt-r direct


Welke vaatwasser past in een Ikea keuken?

Met adapt-r past elke vaatwasser in een Ikea keuken

Waarom adapt-r?

Wij willen graag dat je zelf kunt kiezen welke keukenapparatuur er in jouw keuken geplaatst wordt.
Ikea heeft met het invoeren van de Metod keukenlijn de standaard kasthoogtes vergroot naar 80 centimeter. Voor de ruimte in de keuken is dit ideaal, maar het zorgt voor een beperking in de keuze vaatwasmachines. Door het ontstaan van adapt-r is dit probleem niet meer aan de orde en kun je jouw favoriete vaatwasser in jouw keuken plaatsen.

Met behulp van de adapt-r kun je zelf kiezen welke vaatwasser je in een Ikea keuken bouwt. De adapt-r 2.0 is een universeel glijscharnier die op zowel 45 als op de 60cm brede vaatwassers geïnstalleerd kan worden. Je kunt dus elke gangbare breedte vaatwasser plaatsen. De adapt-r is een glijscharnier welke op de deur van de vaatwasser wordt gemonteerd. De vaatwasser moet 19 millimeter achter de voorzijde van de keukenkastjes geplaatst worden. In de meeste gevallen is deze ruimte er. Zie voor een verdere omschrijving de installatie handleiding.

 

 Bekijk de installatie video van de adapt-r hier onder:

Zeker weten of jouw favoriete vaatwasser in een Ikea keuken past of heb je andere vragen?

Klik hier om je vraag te stellen!