NEFF S523G60X0E vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een NEFF S523G60X0E vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke NEFF vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

NEFF vaatwasser past niet

Als je al een NEFF Vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een NEFF S523G60X0E zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de NEFF S523G60X0E en andere NEFFs ontwikkeld.

S523G60X0E met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de NEFF S523G60X0E voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de S523G60X0E van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een NEFF S523G60X0E interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor S523G60X0E
NEFF geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
S523G60X0E IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen