Indesit levert 3 verschillende soorten vaatwassers. Net zoals bij vele andere merken zijn dit; Volledig integreerbaar-, deels integreerbaar- en vrijstaande vaatwassers.
Uiteraard is elke volledig geïntegreerde Indesit vaatwasser met adapt-r in een IKEA keuken te plaatsen. Daarnaast is het zo dat een vrijstaande Indesit vaatwasser ook prima in een IKEA keuken geplaatst worden.

Volledig integreerbaar

Stel dat je een volledig geïntegreerde Indesit vaatwasser hebt dan heb je waarschijnlijk één van onderstaande typenummers. Momenteel zijn dit de meest voorkomende Indesit inbouw vaatwassers. Onderstaande vaatwassers kun je met een adapt-r systeem in een IKEA keuken plaatsen.

Indesit DIFP 28T9 A EU
Indesit DIFP 36.R
Indesit DIF 14 A
Indesit DISR 57M17 CAL EU
Indesit DIFP 48T9 AL EU

Als je een van bovenstaande vaatwassers wilt voorzien van een Metod keukenfront dan kun je hier een adapt-r systeem uitzoeken

Vrijstaande vaatwassers

We hebben een aantal veel voorkomende vrijstaande vaatwassers voor je opgezocht. Deze vaatwassers kunnen naar eigen smaak in een IKEA keuken geplaatst worden.
Indesit DFG 15B1 A EU
Indesit DFP 27T94
Indesit DFG 26B1 NX EU
Indesit DFP 58B+96 NX EU
Indesit DFP 27B1 A EU

Deels integreerbaar

De Indesit DPG 16B1 A NX EU is op dit moment de enige semi integreerbare vaatwasser die verkrijgbaar is. Uiteraard kan het zijn dat je een spiksplinternieuwe vaatwasser hebt. Ook kan het zijn dat je een ouder model hebt. Bij vragen of twijfels kun je altijd contact met ons opnemen!

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG ✓ Amica ✓ ASKO ✓ ATAG ✓ Bauknecht ✓ Beko ✓ Bosch ✓ Candy ✓ Elektrolux ✓ Etna ✓ Grundig ✓ Indesit ✓ Inventum ✓ LG ✓ M-System ✓ Miele ✓ Pelgrim ✓ Samsung ✓Siemens ✓ Smeg ✓ Whirlpool ✓ Zanussi

De adapt-r biedt je een vrije keuze

Dankzij de adapt-r ben je niet langer verplicht om een XXL vaatwasser (hoogte 86.5 – 92.5 cm) of een speciale IKEA vaatwasser voor je METOD keuken te kopen. Je kunt ook kiezen voor een standaard model vaatwasser (hoogte 80 – 86.5 cm) van Bauknecht. Deze modellen zijn een stuk goedkoper in aanschaf en hebben een lager water- en energieverbruik. Kies voor de adapt-r 2.0 Basic, adapt-r 2.0 Easy of adapt-r Premium en ervaar het voordeel van een Bauknecht vaatwasser in je IKEA keuken.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze handige chat functie of via online vraag en antwoord pagina.