Gorenje GV66260UK vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Gorenje GV66260UK vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Gorenje vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Gorenje vaatwasser past niet

Als je al een Gorenje Inbouw vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Gorenje GV66260UK zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Gorenje GV66260UK en andere Gorenjes ontwikkeld.

GV66260UK met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Gorenje GV66260UK voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de GV66260UK van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Gorenje GV66260UK interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor GV66260UK
Gorenje geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
GV66260UK IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen