FAURE FDT24003FA vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een FAURE FDT24003FA vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke FAURE vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

FAURE vaatwasser past niet

Als je al een FAURE Volledig integreerbare vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een FAURE FDT24003FA zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de FAURE FDT24003FA en andere FAUREs ontwikkeld.

Waarom adapt-r?

30.000+ gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor FDT24003FA
FAURE geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
FDT24003FA IKEA geschikt

Ga naar de keuzehulp
FAURE FDT24003FA vaatwasser in IKEA keuken

Het adapt-r glijscharnier past op iedere vaatwasser. Kies het model wat bij jou past.

De adapt-r Premium is zeer solide en eenvoudig te installeren maar is wel duurder dan de Basic.

Als goedkoper alternatief is de adapt-r Basic een goede optie. Ook oerdegelijk maar iets lastiger te installeren. Het eindresultaat is prima maar de Premium zorgt voor een steviger resultaat.

Ga naar de winkel

FDT24003FA met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de FAURE FDT24003FA voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de FDT24003FA van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een FAURE FDT24003FA interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met twee varianten:

Wil je zeker weten dat je de juiste adapt-r besteld? Doe onze keuzehulp!

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.