Corbero E-CLVG4598I vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Corbero E-CLVG4598I vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Corbero vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Corbero vaatwasser past niet

Als je al een Corbero 45cm vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Corbero E-CLVG4598I zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Corbero E-CLVG4598I en andere Corberos ontwikkeld.

Waarom adapt-r?

30.000+ gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor E-CLVG4598I
Corbero geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
E-CLVG4598I IKEA geschikt

Ga naar de keuzehulp
Corbero E-CLVG4598I vaatwasser in IKEA keuken

Het adapt-r glijscharnier past op iedere vaatwasser. Kies het model wat bij jou past.

De adapt-r Premium is zeer solide en eenvoudig te installeren maar is wel duurder dan de Basic.

Als goedkoper alternatief is de adapt-r Basic een goede optie. Ook oerdegelijk maar iets lastiger te installeren. Het eindresultaat is prima maar de Premium zorgt voor een steviger resultaat.

Ga naar de winkel

E-CLVG4598I met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Corbero E-CLVG4598I voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de E-CLVG4598I van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Corbero E-CLVG4598I interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met twee varianten:

Wil je zeker weten dat je de juiste adapt-r besteld? Doe onze keuzehulp!

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.