Brandt VH1704J vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een Brandt VH1704J vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Brandt vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

Brandt vaatwasser past niet

Als je al een Brandt Inbouw vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een Brandt VH1704J zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de Brandt VH1704J en andere Brandts ontwikkeld.

VH1704J met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de Brandt VH1704J voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de VH1704J van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Brandt VH1704J interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor VH1704J
Brandt geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
VH1704J IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen