Bosch SBA88TD16E vaatwasser in een VOXTORP keuken

Heb jij een Bosch SBA88TD16E vaatwasser en past deze niet in je IKEA VOXTORP keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke Bosch vaatwasser in een IKEA VOXTORP keuken past?

METOD is de keukenlijn van IKEA sinds 2014. Het probleem met de METOD keuken is dat de keukenfrontjes 80 cm hoog zijn en dit is te hoog voor de meeste vaatwassers. Het VOXTORP front is een keukenfront in de IKEA METOD lijn.

VOXTORP is een zogenaamd greeploos keukenfront. Aan de bovenzijde is een elegante groef geplaatst zodat er geen handgreep gemonteerd hoeft te worden.

Waarom adapt-r?

Het glijscharnier voor jouw vaatwasser
30.000+ gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor SBA88TD16E
Bosch geschikt
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
SBA88TD16E VOXTORP geschikt

Koop hier de oplossing!

Je hebt een Bosch SBA88TD16E vaatwasser gekocht en deze past niet in jouw VOXTORP keuken?

Je hebt een Bosch SBA88TD16E vaatwasser gekocht en deze blijkt niet in jouw VOXTORP keuken te passen? Het VOXTORP keukenfront is 80 cm en dit is te groot voor jouw vaatwasserdeur. Je vaatwasserdeur kan niet volledig geopend/gesloten worden doordat het front te groot is. Dit is een veel voorkomend probleem. Je wordt dan min of meer gedwongen om een andere afwasmachine aan te schaffen. Een tweede optie is om een stuk van je keukenfront af te zagen waarmee je gelijk de uitstraling van jouw nieuwe keuken verpest. Een derde optie is om de vaatwasser lager te plaatsen en een gat in de plint te zagen. Dit verpest tevens de uitstraling van de keuken naast het feit dat dit meestal niet mogelijk is. Als laatste optie kun je een XXL vaatwasser kopen, hier betaal je alleen wel “het dubbele” voor en je krijgt een kwalitatief mindere machine ten opzichte van een normale vaatwasser.

Gelukkig hebben wij de oplossing!

Jouw vaatwasser past met ons glijsysteem in een VOXTORP keuken

De adapt-r is een glijsysteem welke de “overlengte” van het VOXTORP front opvangt door het op en neer te verschuiven. Door een verschil in draaipunt kan het keukenfront voor de vaatwasserdeur langs schuiven. Dit principe wordt al jarenlang toegepast op koelkasten. Wij hebben dit principe vergroot en verstevigd zodat dit geschikt is voor alle vaatwassers.

Soorten adapt-r?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met twee varianten:

Niet zeker welke je nodig hebt? Doe onze keuzehulp!

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een Bosch SBA88TD16E interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een VOXTORP Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Ook voor andere keukens!

Uiteraard is de adapt-r ook geschikt voor alle andere keukens. Dit zijn de meest voorkomende keukens waar de adapt-r op geïnstalleerd wordt:

Metod keukens, Voxtorp keukens, Ringhult keukens, Askersund keukens, Axstad keukens, BodByn keukens, Ekestad keukens, Grevsta keukensHerrestad keukens, Hittarp keukensHäggeby keukens, Järsta keukens, Kallarp keukens, Kungsbacka keukens, Lerhyttan keukens, Sävedal keukens, Tingsryd keukens, Torhamn keukens, Uddevalla keukens, Veddinge keukens en Ytterbyn keukens.

Naast deze IKEA keukens wordt adapt-r ook gebruikt om vaatwassers in te bouwen in bijvoorbeeld Bruynzeel, Grando en andere A- merk keukens.

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.