BEKO KDIN25310 vaatwasser in een METOD keuken

Heb jij een BEKO KDIN25310 vaatwasser en past deze niet in je IKEA Metod keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke BEKO vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

METOD is de keukenlijn van IKEA sinds 2014. Het probleem met de METOD keuken is dat de keukenfrontjes 80 cm hoog zijn en dit is te hoog voor de meeste vaatwassers.

Waarom adapt-r?

Het glijscharnier voor jouw vaatwasser
30.000+ gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor KDIN25310
BEKO geschikt
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
KDIN25310 METOD geschikt

Koop hier de oplossing!

Je hebt een BEKO KDIN25310 vaatwasser gekocht en deze past niet in jouw METOD keuken?

Je hebt een BEKO KDIN25310 vaatwasser gekocht en deze blijkt niet in jouw METOD keuken te passen? Het METOD keukenfront is 80 cm en dit is te groot voor jouw vaatwasserdeur. Je vaatwasserdeur kan niet volledig geopend/gesloten worden door dat het front te groot is. Dit is een veel voorkomend probleem. Je wordt dan min of meer gedwongen om een andere afwasmachine aan te schaffen. Een tweede optie is om een stuk van je keukenfront af te zagen waarmee je gelijk de uitstraling van jouw nieuwe keuken verpest. Een derde optie is om de vaatwasser lager te plaatsen en een gat in de plint te zagen. Dit verpest tevens de uitstraling van de keuken naast het feit dat dit meestal niet mogelijk is. Als laatste optie kun je een XXL vaatwasser kopen, hier betaal je alleen wel “het dubbele” voor en je krijgt een kwalitatief mindere machine ten opzichte van een normale vaatwasser.

Gelukkig hebben wij de oplossing!

Jouw vaatwasser past met ons glijsysteem in een Metod keuken

De adapt-r is een glijsysteem welke de “overlengte” van het METOD front opvangt door het op en neer te verschuiven. Door een verschil in draaipunt kan het keukenfront voor de vaatwasserdeur langs schuiven. Dit principe wordt al jarenlang toegepast op koelkasten. Wij hebben dit principe vergroot en verstevigd zodat dit geschikt is voor alle vaatwassers.

Soorten adapt-r?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met twee varianten:

Niet zeker welke adapt-r voor jouw situatie geschikt is? Doe onze keuzehulp!

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een BEKO KDIN25310 interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA METOD Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Ook voor andere keukens!

Uiteraard is de adapt-r ook geschikt voor alle andere keukens. Dit zijn de meest voorkomende keukens waar de adapt-r op geïnstalleerd wordt:

Metod keukens, Voxtorp keukens, Ringhult keukens, Askersund keukens, Axstad keukens, BodByn keukens, Ekestad keukens, Grevsta keukensHerrestad keukens, Hittarp keukensHäggeby keukens, Järsta keukens, Kallarp keukens, Kungsbacka keukens, Lerhyttan keukens, Sävedal keukens, Tingsryd keukens, Torhamn keukens, Uddevalla keukens, Veddinge keukens en Ytterbyn keukens.

Naast deze IKEA keukens wordt adapt-r ook gebruikt om vaatwassers in te bouwen in bijvoorbeeld Bruynzeel, Grando en andere A- merk keukens.

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.