ATAG VA8015QT vaatwasser in IKEA keuken

Heb jij een ATAG VA8015QT vaatwasser en past deze niet in je IKEA keuken? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten welke ATAG vaatwasser in een IKEA Metod keuken past?

ATAG vaatwasser past niet

Als je al een ATAG Volledig geïntegreerde vaatwasser bezit en je bent er achter gekomen dat hij niet in jouw keuken past dan ben je nu op de juiste site belandt. Wij bieden namelijk de oplossing om een ATAG VA8015QT zonder problemen in een IKEA keuken te plaatsen. Ons systeem is speciaal voor de ATAG VA8015QT en andere ATAGs ontwikkeld.

VA8015QT met IKEA keukenfront

Met de adapt-r kun je probleemloos de ATAG VA8015QT voorzien van een IKEA front. Het adapt-r glijsysteem is geschikt met alle soorten keukenfronten van IKEA.
Om de VA8015QT van IKEA front te voorzien adviseren wij gebruik te maken van de adapt-r Premium. Dit glijsysteem zorgt voor het meest solide eindresultaat en is het minst moeilijk te monteren.

Adapt-r, voor alle merken vaatwassers

Heb je in plaats van een ATAG VA8015QT interesse in een oplossing voor een ander type of ander merk vaatwasser? Selecteer dan hieronder jouw gewenste merk.

Wil je weten of jouw merk of type vaatwasser ook in een IKEA Keuken past? Wij hebben het per merk inzichtelijk gemaakt:

✓ AEG AmicaASKOAtag Bauknecht ✓ Beko Bosch CandyElektroluxEtnaGrundig IndesitInventum LGM-SystemMielePelgrimSamsungSiemensSmegWhirlpoolZanussi

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij ontwikkelden een systeem (onder naam adapt-r) waarmee het mogelijk is om je vaatwasser in een Ikea keuken te plaatsen. In de basis werken wij met drie varianten:

Vragen

Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze online vraag en antwoord pagina.

Waarom adapt-r?

10.000 gebruikers wereldwijd
Gemaakt voor VA8015QT
ATAG geschikt
Gratis retourneren
Jouw vaatwasser netjes ingebouwd
VA8015QT IKEA geschikt

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r

Rob Tangenberg, bedenker adapt-r.

Animatie adapt-r bekijken
Klik hier om direct te bestellen